Ver cesta (0 Producto) Mi cuentaMostrar lista de la compraIr a caja

Quagga

NeanderthalerArt i biologia… les meves passions!

En principi semblava que eren difícils de compaginar, que no podien confluir.

De petit, ja dibuixava i feia escultures d’animals (cavalls gairebé sempre) m’agradava estudiar-ne la forma, el moviment, necessitava entendre’n l’anatomia, els mecanismes que hi havia darrera de tot allò… Em passava tardes observant-los.

Aquest interés em va portar a formar-me com a biòleg, i un cop acabada la carrera, en veure què es feia en alguns dels museus d’Història Natural europeus, vaig saber què era allò que realmente volia fer. Semblava difícil, no sabia ni per on començar, però tenia clar que ho aconseguiria: jo volia fer aquelles escultures i aquells models d’animals que havia vist. Tenia moltes coses per aprendre i un objectiu a assolir.

Han passat uns quants anys… Ara, cada feina continua essent un nou repte; des de la recerca de documentació, de l’anàlisi de la forma i del moviment, de la tria de la tècnica i dels materials adients, fins a la màxima exigència a l’hora d’obtenir una gran qualitat, són els objectius que em mouen.Website http://www.quagga.cat/
Telèfon de contacte: +34 938 990 823 · M. +34 676 465 225

Guacca

regístrese opcionalFacebook

En nuestra página de Facebook puede seguir los últimos comentarios de nuestros clientes y podrá ver nuestras ofertas y nuevos productos.

FormX "Hall of Fame"

PARTICIPE EN NUESTRA GALERÍA

Marcas Aplicaciones Contacto Tarifas de envío Información Nuevo en..

su ventanilla única para materiales de modelado en 3D